## ST. PAT's 2023-2024 Bell Schedule REGULAR DAY

ΤΙΜΕ	DURATION (min)	PERIOD
8:21-8:35am		Buses arrive
8:35am		lst bell (enter classrooms)
8:39am		Warning bell
8:40am		O'Canada/Prayer/Announcements
8:40-9:19am	39 min	Period 1
9:19-9:56am	37 min	Period 2
9:56-10:33am	37 min	Period 3
10:33-10:48am	15 min	AM recess
10:48-11:25am	37 min	Period 4
11:25-12:02pm	37 min	Period 5
12:02-12:20pm	18 min	Noon Recess
12:20-12:39pm	19 min	Lunch eating time
12:39-1:16pm	37 min	Period 6
1:16-1:53pm	37 min	Period 7
1:53-2:08pm	15min	PM recess
2:08-2:44pm	36 min	Period 8
2:44-3:20pm	36 min	Period 9
3:20pm	TOTAL 333 min	Dismissal